Læs mere om

Tørstofsugning

Tørstofsugning i Østjylland

Søger du tørstofsugning, og bor du i Østjylland eller på Djursland? Så er Djursland Kloakservice ApS en fornuftig samarbejdspartner. Såvel traditionelle som mere specifikke opgaver løses professionelt og effektivt, uanset om du som privat eller erhverv har brug for hjælp.

Tørstofsugning er en helt speciel metode, der gør det muligt at opsuge tunge og besværlige materialer. Metoden er ideel, hvis der skal fjernes våde eller tørre materialer fra svært tilgængelige steder som f.eks. siloer, lofter og kældre. Hos Djursland Kloakservice ApS kan vi hjælpe med at fjerne bl.a.:

  • Cement, kalk og gips
  • Korn og foder
  • Jord, støv og kul
  • Olie og olieslam
  • Asbest, filtermasse og isoleringsmaterialer
  • Flyveaske og glødeskaller

Vi er i besiddelse af alle nødvendige maskiner og udstyr, ligesom vi investerer mange kræfter i den nyeste teknologi på markedet. Det gør os fleksible i forhold til den enkelte opgave, og vores service er tilgængelig ved både større og mindre lejligheder.

Professionel og effektiv service

Vi tilbyder tørstofsugning i bl.a. Aarhus, Randers, Grenaa, Ebeltoft og omkringliggende byer som Rønde, Hornslet og Ryomgaard, samt selvfølgelig resten af Østjylland og Djursland. Hvis du har brug for hjælp, ser vi frem til at høre fra dig - såfremt du har brug for vejledning eller gode råd, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på tlf.: 86 33 46 77 eller 86 33 48 48Du kan også skrive til os på: mail@u-sinding.dk.


Tørstofsugning