Læs mere om

Slamsugning

Hvad er en slamsugning?

Slamsugning er en term, som de fleste kender til eller har hørt om. Helt specifikt er slamsugning en teknik, som benyttes til at klare tilstoppede kloaker i både private hjem og i erhvervsmæssig sammenhæng.

Hvis du har ringet efter en slamsuger, kommer en slamsugervogn med spuler, ud på din adresse. En spuleslange stikkes ned i kloakken, og det slam og skidt, som forårsager tilstopningen, spules og suges op. Efterfølgende renses hele systemet grundigt med vand fra en højtryksspuler, så kloakken igen fungerer optimalt.

Hos Djurslands Kloakservice har vi 12 forskellige slamsugere og højtryksspulere af høj kvalitet, hvilket gør os i stand til at varetage alle tænkelige opgaver. Alle vores maskiner har de mest moderne og højteknologiske features. Derfor kan vi både tage os af de helt ligetil og mere komplicerede opgaver.

 

Hvad er årsagen til, at kloakken stopper?

Det er umuligt at give et entydigt svar på, hvorfor en kloak stopper til. Der kan være mange forskellige årsager til problemet, og kilden vil sandsynligvis også variere alt efter, hvor kloakken er. Hvis kloakken ligger i forlængelse af badeværelser eller toiletter, vil den typisk være stoppet til af hår, fedt, snavs, sæbe og kalk. Udendørskloakker bliver ofte blokeret af rødder, grus og skidt. Hvis du kontakter os, finder vi hurtigt årsagen og den allerbedste løsning på kloakproblemet.

 

Hvornår har man brug for slamsugning?

Det giver næsten sig selv, at du har brug for slamsugning, når kloakken er stoppet til. Der er imidlertid flere tegn på, at du har behov for en slamsugning. Helt overordnet skal du holde øje med følgende indikationer:

  • Hvis vandet løber over, eller toiletter står op, er det et tydeligt tegn på tilstopning.
  • Oplever du lugtgener fra kloakken, vil der ofte være tale om en blokering.
  • Hører du underlige, gurglende lyde fra afløbet, kan det betyde kloakproblemer.

 

Få professionel slamsugning nu

Hos Djurslands Kloakservice har vi mange års erfaring inden for området og varetager en bred vifte af kloakarbejde. Vi udfører alt fra højtryksspuling til kloakrensning og slamsugning. Vi dækker hele Djursland og fra Randers til Århus. Vi hjælper både private, erhverv og offentlige institutioner med deres kloakrelaterede problemer. Hos os tilgås alle opgaver med et stort engagement, og vi er opsatte på at få løst udfordringerne på bedst mulige professionelle vis.

Vi har også en døgnvagt, hvilket vil sige, at vi altid står til rådighed. Når uheldet er ude, er det vigtigt med hurtigt og effektiv assistance, og det tilbyder vi til alle vores kunder. Du er mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Vi giver også gerne faglig vejledning, hvis der er behov for det.  

 

Kontakt os for nærmere information

Har I spørgsmål til pris eller fremgangsmetode, kan I altid kontakte os. I tæt samarbejde finder vi den rette løsning. Kontakt os på 86 33 46 77 eller gå til vores kontaktside for et uforpligtende tilbud.