Læs mere om

Slamsugning

Professionel slamsugning

Ønsker du effektiv og hurtigt slamsugning? Så er Djursland Kloakservice ApS en erfaren og troværdig samarbejdspartner. Med 11 forskellige slamsugere og højtryksspulere tilbyder vi vores service ved enhver opgave, stor som lille.

Virksomheden består af ca. 20 erfarne medarbejdere, der alle arbejder med en professionel tilgang til tingene. Vores maskiner er moderne og højteknologiske, og vi har således kapaciteten til at udføre såvel traditionelle som mere specifikke slamsugningsopgaver.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Spuling og rensearbejde ved vej- og kloakbrønde
  • Rengøring af kloakker, ledninger og diverse tanke, brønde og bassiner
  • Tømning af sandfang, olie- og benzinudskillere og fedtudskillere
  • Afhentning af farligt affald

Med base i Trustrup er vi behjælpelige i hele Østjylland og Djursland, heriblandt Aarhus, Randers, Ebeltoft, Grenaa samt mindre byer som Rønde, Hornslet og Ryomgaard.

Kontakt os for nærmere information

Har I spørgsmål til pris eller fremgangsmetode, kan I altid kontakte os. Det er vores klare målsætning at indfri jeres forventninger, og vi sætter derfor stor pris på den gode dialog. I tæt samarbejde finder vi den rette løsning, når I har brug for en slamsuger. Kontakt os på 86 33 46 77 eller gå til vores kontaktside for et uforpligtende tilbud.

Html.RequiresCss("~/css/support.css", 0);