Læs mere om

Højtryksspuling

Hvad er højtryksspuling?

Som en del af vores service hos Djurslands Kloakservice tilbyder til højtryksspuling af kloakkerne i både private hjem, erhverv og offentlige institutioner. Højtryksspuling kaldes også for højtryksrens, og termen dækker over rengøring med vand under et særligt højt tryk. Højtryksspuling er en rensningsmetode, som både er yderst effektiv og skånsom på samme tid.

I vores virksomhed har vi 12 forskellige slamsugere og højtrykspulere, som alle er i topkvalitet. Derfor er vi i stand til at varetage alle tænkelige kloakopgaver. Vi gør en dyd ud af at benytte moderne maskiner med højteknologiske features. Det betyder, at vi kan tage hånd om både komplicerede og mere ligetil opgaver.

 

Hvornår er det nødvendigt med højtryksspuling og derfor er det en god løsning

Højtryksspuling er en rigtig god løsning, når kloakken er blokeret af snavs, fedt, hår, grus og hvad, der nu ellers kan være på færde. Højtryksrens er en metode, som er værd at anbefale, fordi den er yderst effektiv i sin bekæmpelse af propper og tilstopninger. Samtidigt er den relativt skånsom overfor kloakken og brøndens konstruktion. Derfor er det ofte højtryksspuling, vi anbefaler vores kunder.

Det er dog ikke altid, at en spuling kan komme problemet til livs. Hvis der eksempelvis er kommet rødder fra omkringliggende beplantning i vejen, skal højtryksspuleren forbindes med andre af vores værktøjer.

 

Højtryksspuling, slamsugning eller kloakrensning?

Hos Djurslands Kloakservice har vi alle de nødvendige maskiner til at varetage dine problemer med kloakken. Hver en situation er unik, og det kan derfor variere meget, om der er behov for en højtryksspuler, en slamsuger eller en kloakrensning. Vi har stor ekspertise inden for området, og vi kan derfor hurtigt afgøre, hvilke midler der skal i brug. Vi indleder altid vores arbejde med at vurdere udfordringen og omfanget. Med en grundig inspektion som fundament, får vi truffet de rette beslutninger i løsningsprocessen.

Du er mere end velkommen til at kontakte os og indhente et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi giver også meget gerne professionel rådgivning, hvis du har brug for det. Vi har desuden en døgnvagt, hvilket vil sige, at vi altid står til rådighed. I langt de fleste tilfælde er problemer med kloakken ret akutte, og det vil vi gerne imødekomme i vores arbejdsgang. Vi opererer på hele Djursland, samt fra Randers til Aarhus, og vi har haft mange glade og tilfredse kunder på Djursland og omegn. 

 

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Såfremt du har problemer med kloakken, afløbet eller brønden, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefon og mail, og svarer gerne på eventuelle spørgsmål vedrørende højtryksspuling, ligesom vi gerne giver et uforpligtende tilbud på en løsningsmulighed til dit kloakproblem. Kontakt os på 86 33 46 77 eller gå til vores kontaktside for et uforpligtende tilbud på en løsning til dit kloakproblem.