Læs mere om

Kloakspuling

Professionel kloakspuling

Er det tid til at få renset kloakledningerne, kloakken, afløbet eller brønden? Løber vandet langsomt ud af afløbet, er der dårlig lugt fra kloakken, eller har du bemærket andre tegn på at der kunne være en forstoppelse i kloakken? Det kan meget vel være at det er en spuling, der skal til for at løse problemet.

Hos Djursland Kloakservice tilbyder vi professionel kloakspuling i hele Østjylland og Djursland, vi dækker bl.a. Aarhus, Grenaa, Randers, Ebeltoft, Hornslet, Rønde og Ryomgaard, og vi står altid klar til også at hjælpe dig.

 

Vi inspicerer problemet for efterfølgende at udbedre det

Igennem kloakinspektion - eventuelt med en TV inspektion - finder vi hurtigt og let frem til det givne problem i kloakken, hvorefter vi kan vurdere hvilken løsning, der er optimal i forhold til problemet. Er det en spuling der er løsningen, kommer vi med en af vores 11 højtryksspulere og klarer hurtigt og enkelt problemet. Hos Djurslands Kloakservice har vi mange års erfaring med spuling af kloakker, og kan derfor klare selv store og omfattende kloakproblemer.

Kontakt os på 86 33 46 77 eller gå til vores kontaktside for et uforpligtende tilbud på en løsning til dit kloakproblem.

Html.RequiresCss("~/css/support.css", 0);