Læs mere om

Tømning af olietank med Djursland Kloakservice

Når det kommer til at tømme en olietank, er det afgørende at vælge en pålidelig og erfaren operatør. Hos Djursland Kloakservice har vi været en del af branchen siden 1964, og vi har derfor en omfattende erfaring og ekspertise på området. Med årtiers erfaring ved vi, hvad der kræves for at håndtere tømningen af olietanke på en effektiv og sikker måde.

 

Risici ved selv at rense og tømme olietanke

Det kan virke fristende at forsøge at rense og tømme en olietank selv, men det er ikke uden risici. Uden den rette erfaring og viden kan man udsætte sig selv, andre og miljøet for farlige situationer. Olietanke kan indeholde giftige olierester, som kræver korrekt og sikker fjernelse. Forsøger man at håndtere dette selv, kan det resultere i utilsigtede olieudslip, der forurener jorden omkring tanken. Det kan ikke blot være skadeligt for miljøet, men det kan også medføre betydelige omkostninger, da håndtering af jordforurening kræver professionel assistance og kan være meget dyrt.

 

Fremgangsmåden: sådan foregår en tømning af olietank

Til tømning af olietanke anvender vi hos Djursland Kloakservice en velafprøvet og sikker procedure. Vi bruger en slamsuger til at suge alt gammelt snavs, skidt og olie op fra tanken. Efterfølgende gennemgår vi tanken omhyggeligt med vores spuler for at sikre, at den er helt ren. De indsamlede olierester bortskaffer vi forsvarligt hos specialister inden for farligt affald.

 

Rensning af olietank og yderligere services

Som erfarne operatører, kan vi hos Djursland Kloakservice tilbyde en omfattende service ud over tømning af olietanke. Vi håndterer også indsamling af spildolie, kølesmøremidler og kemiaffald i tromler.
Hvis du ønsker at passe på din olietank, så kan du med regelmæssige rensning af olietanken sikre at den kan holde i mange år. En rensning af olietanken kan blotlægge eventuelle skader eller utætheder, så du kan reparere tanken, inden den tager for meget skade, fremfor at købe en ny.
Vi råder over moderne maskiner og tilbyder en omfattende service, som sparer jer for tid og besvær.

 

Miljøansvar og engagement

Hos Djursland Kloakservice er vi forpligtede over for vores lokalsamfund og overfor miljøet. Som medlem af GMC miljøcertificeringen har vi forpligtet os til at fremme bæredygtighed og rapportere om vores fremskridt årligt. Vi er med til at udforske innovative metoder til at gøre kloakservice mere miljøvenlig.
Som en del af Norddjurs Kommunes GMC Miljøcertificering bestræber vi os på ikke blot at overholde lovgivningen, men også aktivt arbejde på at mindske vores miljøpåvirkning. Vi anbefaler altid miljøvenlige løsninger til vores kunder, når det kan lade sig gøre, og vi arbejder selv aktivt på hele tiden at forbedre vores egne miljøinitiativer.

 

Kontakt Djursland Kloakservice

Hvis du står og har behov for at få tømt din olietank eller har spørgsmål vedrørende vores services, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 33 46 77 eller 86 33 48 48. Alternativt kan du skrive til os på mail@u-sinding.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine behov inden for olietanktømning og kloakservice.