Læs mere om

Tømning af olietank

Tømning af olietank i Midtjylland

Skal olietanken tømmes? Eller skal den gamle skiftes? Så er Djursland Kloakservice ApS et fornuftigt valg. Tømning af olietank er et af vores specialer, og vi er behjælpelige ved såvel traditionelle som mere specifikke opgaver.

Med mange års erfaring er vi en effektiv samarbejdspartner, når du skal have tømt olietanken. Vi råder over højteknologiske maskiner og tilbyder en omfattende service, som sparer jer for både tid og besvær. Foruden den egentlige tømning af tanken, tilbyder vi også:

  • Indsamling af spildolie, kølesmøremidler og kemiaffald i tromler
  • Oliefiltre
  • Olieopsug og olieforurenede klude mm.

Hos Djursland Kloakservice ApS er vi miljøbevidste og arbejder målrettet mod at håndtere spildmaterialet forsvarligt. På vores spildoliedepoter bearbejdes stofferne efter alle love og regler, ligesom vores service i al almindelig foregår professionelt og grundigt.

Kontakt os for mere information om tømning af olietanke

Har du spørgsmål til vores service, er du altid velkommen til at kontakte os. Med base i Trustrup tømmer vi olietanke i hele Midt- og Østjylland samt Djursland, heriblandt byer som Aarhus, Randers, Grenaa og Ebeltoft og mindre byer som Rønde, Hornslet og Ryomgaard. Ønsker du et uforpligtende tilbud er dette naturligvis muligt, ligesom vi gerne giver vejledning eller gode råd til f.eks. vedligeholdelse af tankene.

Kontakt os i dag

Tlf.: 86 33 46 77 eller  86 33 48 48Du kan også skrive til os på: mail@u-sinding.dk

Olietank Tømning

Html.RequiresCss("~/css/support.css", 0);