Læs mere om

Kloakrensning

Oplever du gentagne problemer med et tilstoppede afløb? Uanset årsagen til dine kloakproblemer kan vi hjælpe med en effektiv kloakrensning, der sikrer, at vandet igen kan passere frit og løbe ud.

Når vi udfører en kloakrensning, anvender vi specialiseret udstyr til at rense din kloak grundigt for snavs og andre uønskede materialer. Vi gennemgår din kloak og rør omhyggeligt for at lokalisere og afhjælpe eventuelle problemer.

På denne måde kan vi udføre en omfattende kloakrensning, der hvor konventionelle midler ikke kan slå til længere.

 

Hvad er en kloakrensning?

Ved kloakrensning fjerner vi blokeringer, snavs og andre forhindringer fra kloaksystemet. Dette kan omfatte fjernelse af ophobet affald, fedt, snavs, rødder, sand eller andre materialer, der kan forårsage tilstopninger eller hindre normalt afløb. Vi vurderer ved hver opgave hvilken metode vi skal anvende, for at rense den enkelte kloak. Når vi foretager kloakrensning, bruger vi typisk én af følgende metoder, ofte bruger vi flere metoder i sammenspil:

 

Hvornår skal der foretages en kloakrensning?

Hvis du oplever gentagne tilfælde af tilstopning i dine afløb eller vedvarende lugtgener, kan det være tid til at overveje en kloakrensning. Ud over de daglige gener kan disse problemer også have en negativ indvirkning på dine rør- og kloaksystemer på længere sigt.

Det kan derfor være en god idé at få udført en kloakrensning, hvis du oplever:

  • Langsomt afløb af vand
  • Gentagne tilstopninger i vask, toilet eller andre afløb
  • Generende lugt fra kloaksystemet
  • Stigning af vandstanden i brusekabine eller håndvask

Ingen opgaver er for store eller for små for os. Så uanset om du det er køkkenvasken, toilettet eller afløbet i gulvet, som trænger til en kloakrensning, så hjælper Djursland Kloakservice. Er det større opgaver som en brønd der skal renses, hårde aflejringer eller rødder der skal skæres af kloakledninger, så står vi altid klar til at rense din kloak.

 

Bæredygtig kloakrensning

Hos Djursland Kloakservice er vi meget optaget, af at være med til at gøre kloakservice-faget mere bæredygtigt. Derfor har vi også taget et aktivt valg om at være GMC-miljøcertificering. Dette indebærer, at vi årligt forpligter os til at fastsætte ambitiøse mål for bæredygtighed indenfor kloakrensning og nøje overvåge vores fremskridt mod at nå dem. Vi udarbejder samtidig rapporter om vores aktiviteter for at sikre, at vi kontinuerligt stræber efter forbedringer og reducerer vores miljømæssige fodaftryk så meget som muligt.

Vores fokus på miljøvenlige løsninger gennemsyrer alle aspekter af vores virksomhed, herunder vores metoder til kloakrensning. Vi anerkender betydningen af at opretholde rene og velfungerende kloaksystemer, både for at beskytte miljøet og for at sikre en problemfri drift af kloakinstallationerne på hele Djursland.

 

Kontakt Djursland Kloakservice, hvis du skal have foretaget en kloakrensning

Så har du problemer med kloakken og har forsøgt dig med div. husholdningsmider, men stadig oplever lugt, vand der løber langsomt eller stigende vandstand, så kan det tyde på, at der er behov for en generel kloakrensning.

Kontakt Djursland Kloakservice og vi vil finde årsagen til problemet og finde den bedste løsning, så dit kloaksystem igen kan fungere optimalt og du ikke skal bekymre dig om kloakken det næste lange stykke tid. Kontakt os på 86 33 46 77 eller gå til vores kontaktside.