Læs mere om

Kloakrensning

Effektiv kloakrensning

Er din kloak stoppet, og vil du have hurtig og effektiv hjælp til rensning af kloakken, så er Djursland Kloakservice det rigtige valg. Hvad enten det drejer sig om en traditionel rensning, et simpelt eftersyn, en større renovering eller etablering af ny kloak, er vi behjælpelige.

Hos Djursland Kloakservice ApS tager vi hånd om opgaven og tilbyder en komplet service, der sparer jer for meget tid og besvær. I forbindelse med kloakrensning tilbyder vi blandt andet:

  • Højtryksspuling
  • Rensning af kloakledninger
  • Rensning af afløb, toiletter, dræn og brønde
  • Fræsning af rødder og aflejringer

Vi har mange års erfaring indenfor kloakrensning og tilbyder vores service ved enhver lejlighed. Står du og mangler hjælp i f.eks. Aarhus, Randers, Grenaa, Ebeltoft, Ryomgaard, Rønde eller andre steder i Østjylland eller Djursland, er vi behjælpelige - ligesom I altid er velkommen til at kontakte os, såfremt der måtte være eventuelle spørgsmål til vores service.

Alsidig service

Behovet for rensning er meget forskelligt. Et tilstoppet toilet eller kloak kræver oftest akut hjælp, ligesom et stoppet afløb i køkkenet eller badeværelset skal fikses hurtigt. Står du med en stoppet vask, er der typisk tale om et mindre, men stadig irriterende, problem, mens en forebyggende spuling kan hindre mange fremtidige problemer. Uanset dit behov, er vi i Djursland Kloakservice ApS behjælpelige, og vi ser frem til høre fra dig.

Html.RequiresCss("~/css/support.css", 0);