Læs mere om

Højtryksrensning

Højtryksrensning af kloakledninger er et af vores specialeområder. Djurslands Kloakservice er en stor og alsidigt kloakservicevirksomhed, der kan klare alt fra små til omfattende opgaver. Vi råder over de nyeste maskiner og mestrer de nyeste teknikker, således at vi kan tilbyde moderne og professionel kloakservice, inkl. højtryksrensning. Vi kører rundt på hele Djursland og Østjylland og dækker bl.a. Aarhus, Randers, Grenaa, Ebeltoft, Hornslet, Ryomgaard og Rønde. Vi står parat til at hjælpe dig. 

Hvornår benyttes højtryksspuling?

Ved tilstoppede afløb kommer vi ud og spuler årsagen til forstoppelsen væk ved hjælp af højtryksspuling. I enkelte tilfælde er højtryksspuling dog ikke nok. Dette kan eksempelvis være i tilfælde, hvor rødder fra beplantningen uden for kloakken er kommet ind gennem rørene. I disse tilfælde benytter vi en rodskærer – et roterende værktøj, som man sætter på en spuleslange.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Såfremt du har problemer med kloakken, afløbet eller brønden, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefon og mail, og svarer gerne på eventuelle spørgsmål vedrørende højtryksrensning, ligesom vi gerne giver et uforpligtende tilbud på en løsningsmulighed til dit kloakproblem. Med mange tilfredse kunder i hele Østjylland og på Djursland, står vi også parat til at hjælpe dig. 

Kontakt os på 86 33 46 77 eller gå til vores kontaktside for et uforpligtende tilbud på en løsning til dit kloakproblem.